Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

MOZOLANI FIT KUCHYŇA – netradičná pizza s tuniakom

Máte chuť na netradičnú pizzu, z ktorej určite nepriberiete? Žiadny problém.

Urobte si pizzu s tuniakom podľa receptu pretekára kategórie men's physique Viktora Vinczeho.

Suroviny:

- tuniak vo vlastnej šťave

- tri vaječné bielka

- šampiňóny

- šunka

- syr čedar

- korenie na pizzu

- bazalka, rukola

Načítavam video...

Postup:

Základom cesta je tuniak (šťavu však nepoužijeme) a vaječné bielka. Tuniaka dáme do misky, rozdrobíme ho vidličkou, zmiešame s vaječnými bielkami a vytvoríme cesto. Potom nakrájame šampiňóny, môžeme aj šunku a plech vystelieme papierom na pečenie, na ktorý vložíme cesto a vymodelujeme ho do požadovaného tvaru, napríklad dva kruhy. Na cesto nasypeme korenie na pizzu a oregano, položíme plátky šunky a nakrájané šampiňóny, následne na vrch nastrúhame syr čedar. Takto pripravené cesto vložíme do predhriatej rúre a pečieme na 200 stupňoch. Po upečení pizzu ozdobíme čerstvou bazalkou alebo rukolou.

Skryť Vypnúť reklamu

 

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Ako inovácie menia naše návyky? Čo už dnes môžete robiť inak
  2. Nová škôlka 21. storočia na Kramároch
  3. Na výpadok elektriny vás môže upozorniť aj SMS
  4. Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi
  5. Štedré dni s Niké: Vyhraj lyže s podpisom Petry Vlhovej!
  6. Do Turecka sa dostanete bezpečne z Bratislavy bez potreby testu
  7. Tip na vianočný darček? Kvalitný zrak so zľavou 1 000 €
  8. Budeme môcť v budúcnosti pracovať len z domu?
  9. 8 inšpirácií, ako využiť zvyšky jedla a nič nevyhodiť
  10. Vianočné vydanie magazínu SME Ženy
  1. Podcast: Jeden lístok, veľa tratí
  2. Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi
  3. Nová škôlka 21. storočia na Kramároch
  4. Do Turecka sa dostanete bezpečne z Bratislavy bez potreby testu
  5. Štedré dni s Niké: Vyhraj lyže s podpisom Petry Vlhovej!
  6. Tento výťah si poradí aj s tým najužším schodiskom
  7. Prvá 2-stupňová akumulátorová snehová fréza na trhu
  8. COOP Jednota je najdôveryhodnejším slovenským predajcom potravín
  9. Tip na vianočný darček? Kvalitný zrak so zľavou 1 000 €
  10. Budeme môcť v budúcnosti pracovať len z domu?
  1. Budíte sa počas spánku? Toto sú hlavné príčiny 15 882
  2. Slnko a teplo aj cez sviatky: Do Egypta sa vracajú dovolenkári 14 991
  3. Aká je chémia vôní 10 272
  4. Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie 9 894
  5. Kaufland na Slovensku testoval novinku, ktorú zavádza v Európe 9 795
  6. Viete, aká je skutočná cena smartfónu? Číslo vás prekvapí 9 381
  7. Novodobý slovenský Baťa. Zamestnancom stavia domy 8 778
  8. ARÓNIA najsilnejšia prírodná prevencia proti respiračným vírusom 8 570
  9. Bezpečná dovolenka v exotike: Maldivy sú prešpikované zážitkami 8 144
  10. Vianočné vydanie magazínu SME Ženy 7 063
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Téma: Recepty

Prečítajte si aj ďalšie články k téme
Článok je zaradený aj do ďalších tém
recepty, Jedlo

Hlavné správy z SME | MY Kysuce - aktuálne správy

Dominik Poláček (s loptou) chytal v mnohých kluboch.

AKTUÁLNE: V Čadci našli ďalších utečencov

Ich strastiplná cesta sa skončila na Kysuciach.

Aktuálne v Čadci.

Hrozilo, že sa oheň rozšíri

V Radôstke včera hasili rozsiahly požiar.

Požiar zachvátil hospodársku budovu.

Zrušia v Čadci okresný súd? Kysucké samosprávy sú proti

Primátor okresného mesta Milan Gura rozbieha petíciu.

Okresný súd v Čadci

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Aktualizované o vyjadrenie Park Snow Donovaly a predsedu NR SR

Na Donovaloch otvorili lyžiarsku sezónu. Nie je jasné, ako dlho potrvá

Minister Doležal konštatoval, že minimálne do pondelka (7. 12.) môžu byť otvorené všetky lyžiarske strediská. Na pandemickej komisii očakáva vecnú a konštruktívnu diskusiu o osude tohtoročnej lyžiarskej sezóny.

Zdravotná sestra z Čadce prekonala COVID-19: Myslela som si, že zomriem

Pri pociťovaní príznakov sa začala liečiť sama. Bola to chyba.

Už ste čítali?