Počas prvej vlny musela prepustiť tretinu zamestnancov. Jej názor na aktuálnu situáciu sa mierne líši od väčšiny.
Hovorí, že v podnikaní musí človek rátať s nepredvídateľnými situáciami.
Na druhej strane si však kladie otázku, že ak aj reštaurácie prežijú, či budú mať pre koho podnikať. Hovorili sme so Zuzanou Plechovou, majiteľkou hotela Tatran Inn v Čadci.
Aj toto sa dozviete
- Ako vníma fakt, že musela zavrieť svoju prevádzku?
- Koľko ľudí prepustili počas prvej vlny?
- Prečo by štát nemal pomáhať podnikateľom?
- Čo hovorí na výšku kompenzácie ušlých ziskov?
Ako vnímate opatrenia, ktoré vstúpili do platnosti 15. októbra?
S ohľadom na zdravie a súčasnú situáciu ako nevyhnutné.
Ľudia môžu sedieť na terasách. V našich klimatických podmienkach a v tomto ročnom období asi ani len nedúfate, že by tú vašu ľudia využívali?