Majiteľ Miroslav Janeček hovorí, že na základe rozhodnutia Ústavu verejného zdravotníctva SR fungujú ako exportný závod a môžu svoje výrobky predávať vo všetkých krajinách Európskej únie. Na základe výskumov je kozie mlieko biologicky cenným nápojom a jeho výhodou oproti kravskému či ovčiemu je to, že neobsahuje alergén, kvôli ktorému vznikajú rôzne alergické reakcie. Je tiež dokázané, že pomáha aj pri rôznych zdravotných problémoch, nevynímajúc onkologické ochorenia. V Podvysokej v súčasnosti chovajú vyše 600 sánskych kôz, ktoré sa musia voľne pásť a mať dostatok čerstvej paše. To je totiž predpoklad biofarmy a spracovávania bioproduktov. V biofarme je výsledným produktom stopercentné sušené biomlieko, z ktorého vyrábajú aj 4 druhy tabliet.
Ich zloženie plní najnáročnejšie kritéria kladené na moderné výživové doplnky, s ohľadom na zaťaženie človeka a dnešného spôsobu života. Ide o kombináciu noviniek z oblasti vedy o výžive s najlepšími surovinami - cennou vysoko kvalitnou ekologickou bio potravinou - kozím mliekom. Podľa slov M. Janečka ročne spracujú 140 tisíc litrov mlieka, spracujú 15 - 16 ton sušeného mlieka a vyrobia 250 tisíc balení tabliet. V tejto jedinej farme svojho druhu na Slovensku musia dodržiavať množstvo prísnych predpisov. Počínajúc krmivom, ktoré musí byť bez akýchkoľvek chemikálií, tiež liečby kôz, ktoré občas prídu k nejakému zdravotnému "neduhu".