mäsa, mäsový vývar, soľ, mleté čierne korenie, 3 zeleninové papriky, 2 rajčiaky, 2 štipľavé papričky, 100 g zeleného hrášku, 1 lyžica ostrého kečupu.
Jednu cibuľu pokrájanú nadrobno speníme v rozohriatej masti, pridáme vykostené morčacie mäso pokrájané na menšie kúsky, prudko opečieme zo všetkých strán, podlejeme vývarom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prikryté dusíme 20 minút. Zeleninové papriky zbavíme jadrovníkov a pokrájame na rezance, rajčiaky olúpeme a pokrájame na osminky, štipľavé papričky posekáme nadrobno. Všetko premiešame k mäsu spolu s vylúpaným zeleným hráškom, prikryjeme a dusíme do mäkka. Krátko pred dovarením pridáme ostrý kečup. Do hotového vsypeme druhú cibuľu pokrájanú na tenké kolieska a premiešame. Podávame s bielym chlebom.