mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g masti, hydinový vývar, 50 g mrkvy, 100 g vylúpeného zeleného hrášku, 300 g ryže, 1 malý karfiol, 70 g ružičkového kelu.
Očistené a umyté kurča pokrájame na menšie kúsky, vykostíme osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pokrájanú cibuľu speníme v rozohriatej masti, pridáme pripravené mäso z kurčaťa, opražíme, podlejeme hydinovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu, vylúpaný zelený hrášok a znova podusíme. Neskôr pridáme ryžu, zalejeme horúcim vývarom, premiešame a udusíme do mäkka. Očistený karfiol a ružičkový kel uvaríme osobitne v osolenej vode, scedíme, pridáme ku kurčaťu a všetko spolu zľahka premiešame. Podávame so zeleninovým šalátom.